Wie zijn wij? 

Ik wil meedoen!

OnzeAuto biedt ondernemers, organisaties en particulieren de kans om een eigen deelauto initiatief te lanceren, te beheren en door te ontwikkelen.

Gewoon onder eigen naam. Dat doen we heel bewust, omdat we geloven in de kracht van lokaal ondernemerschap en eigenaarschap. Daar willen we dus juist alle ruimte voor creëren. Wij zijn er voor jou, op de achtergrond, wanneer en zo vaak als je wilt. Met oplossingen op maat, die passen in jouw omgeving en in jouw fase van ontwikkeling.

We bieden je een maandabonnement voor onze deeloplossing, inclusief gebruikersovereenkomst, hardware, software en een handige app waarmee je auto’s kunt delen. OnzeAuto verdient verder niet aan de reserveringen, de gereden kilometers of de gereserveerde tijd van de deelnemers.

Onze dienstverlening reikt nog verder. We kunnen je helpen met lokale marktverkenningen en marktontwikkeling, het leasen van auto’s, laadoplossingen, deelverzekeringen, een groen energiecontract voor het laden van je deelauto’s en extra ondersteuning bij operationeel en financieel beheer. Zo ben je verzekerd van een optimale ondersteuning.

De deelauto initiatieven van OnzeAuto onderscheiden zich door:

– de inzet van elektrische auto’s, met keus uit een onbeperkt assortiment

– het delen van deze auto’s met buren, collega’s en andere bekenden

– oplossingen op maat, in aansluiting op lokale wensen en behoeften

Interesse?

Je hebt de informatie op deze website gelezen en hebt nog vragen?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Die beantwoorden we graag, bijvoorbeeld tijdens een proefrit. Als je je contactgegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Formulier voor nadere informatie

Informatie

Inschrijven

6 + 8 =